Vores arbejde

[AKO - Aktive Kristnes Omsorgsarbejde]

 

VI NÅR UD MED EVANGELIET TIL

EKSTREMT FATTIGE

MISSION

Active Mission arbejder for at skabe udvikling, håb og livsglæde til mennesker i håbløse situationer. Derfor ønsker vi at hjælpe, uddanne og udruste lokale samfund i underprivilegerede områder ved at etablere kirker, uddanne præster samt evangelisere.

ARBEJDET I SRI LANKA:

 

 

AKO/Active Mission har været igang i Sri Lanka siden 2005. En tværkirkelig indsamling i 2005 til ofrene for den store tsunami - ledte Active Mission til handling og udrejse med de indsamlede midler. Ud af dette indgik vi partnerskab med Apostolic Church, Sri Lanka, og startede et menighedsplantningsarbejde. 7 familier blev i 2006 sendt ud til hver sit sted og 8 år senere havde de plantet 17 levedygtige menigheder og er nu selvbærende. Active Mission besøgte landet hvert år og opmuntrede partnerne til at fortsætte det gode arbejde.

 

 

 

I 2010 begyndte vi med at støtte en bibelskole i Maratouva (udkanten af Colombo) i samarbejde med Apostolsk Kirke i Vejle, der gik ind og tog den øknomiske udfordring. Mange elever har fået en meget fin uddannelse og træning og er sendt ud for at plante og vækste menigheder.

AKO / Active Caring har udført en del humanitært arbejde - ikke mindst efter tsunamien og efter borgerkrigens afslutning.

 

ARBEJDET I NEPAL:

 

 

 

Arbejdet i Nepal begyndte i 2004.

Ægteparret Purnima og Raj Kumar Rana Bath er nøglepersoner i dette. Purnima var elev på Apostolsk Kirkes højskole i perioden 2004/2005. Hun gæste vejle og fortalte om deres vision for og opstart af Grace Bible Scool i Katmandu, Nepal. De havde voldsomme udfordringer med økonomien og søgte partnere. Apostolsk Kirke besluttede at støtte og har gjort det lige siden. Kirken bærer alle udgifter til at drive bibelskolen - nu på 12 år. I dag støtter Apostolsk Kirke i Vejle med ca 50.000 kr om året..

 

 

Activ Mission har administreret og udviklet arbejdet yderligere med udsendelsen af mange nyudklækkede menighedsplantere. Over 80 menigheder er skudt op i midt og østnepal, og der holdes årligt en stor pastorkonference med op til 250-300 deltagere.

Lige nu støttes ialt 11 pastorer og ledere. Samjahna Moktan er vores projektkoordinator og gør et stor og dygtigt arbejde.

AKO/Active caring arbejder også derude med store, sociale og humænitære projekter.

 

 

ARBEJDET I RUMÆNIEN:

 

 

 

AKO/Active Mission har været i Rumænien siden 1991. Gennem flere out-reaches fra Danmark, har vi besøgt mange kirker, og vi sansede Guds Ånd opmuntre os til at opfordre menighederne til at sende arbejdere ud - at det var en gunstig tid for evangeliet i Rumænien.

Det førte til mange år, hvor active mission støttede udsendelsen af evangelister til menighedsplantning - ikke mindst i de talrige landsbyer. I perioden 1995 til 2010 blev mere end 80 menigheder plantet.

 

Active Mission fondede 2 pastorsamlinger om året - og passionen for at plante og vækste menigheder var virkelig stor. I den samme periode fondede Active Mission opførelsen af 10 kirker - og hjalp yderligere en del kirkebyggerier. Støtten til evangelister er i stor udstrækning fundet i kirker i Danmark.

 

I øjeblikket støtter Active Mission to præste/familier med udpræget pioner udrustning, der hver især tilser mange nye plantninger og tjener stærkt for at løfte arbejdet. Dertil støtter vi yderligere 5 evangelister i deres arbejde.

Active Mission financierer rejserne og leder arbejdet, men gør det på vegne af Apostolsk Kirke i Vejle, idet man herfra har båret arbejdet med plantninger fra første begyndelse med store økonomiske løft. Mange medlemmer fra kirken har været med på out-reach - og også mange medlemmer fra andre kirker har deltaget på selvfinancierede ture.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required

Vardevej 106

DK-7100 Vejle

(0045) 75 72 51 00

www.facebook.dk/activemission

DET GØR EN FORSKEL

 

Mange mennesker i Rumænien, Nepal og SriLanka har aldrig hørt om Jesus.

 

Med et partnerskab, kan du hjælpe os med at når ud med evangeliet til mennesker, som endnu ikke har hørt de gode nyheder.

Læs mere om os under landsorganisationen AKO

 

Copyright @ Indhold på denne hjemmeside må bruges med henvisning